неділю, 28 лютого 2016 р.

Квест гра "Я - громадянин"

26 лютого проведено Обласну квест-гру для студентської молоді ВНЗ І-ІІІ рівнів акредитації «Я – Громадянин!» до Дня пам’яті Ярослава Мудрого
З метою громадянсько-патріотичного виховання молоді, формування готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку, формування у молоді активної громадянської, державницької позиції та почуття власної гідності, в рамках реалізації Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» та Дня пам’яті Ярослава Мудрого Обласним центром патріотичного виховання молоді за підтримки Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та безпосередньої участі фахівців Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області на цьому тижні проведено Обласну квест-гру для студентської молоді ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації «Я – Громадянин!».
В Обласній квест–грі прийняли участь 8 команд студентської молоді ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації м. Запоріжжя.
Протягом гри команди більше дізналися про діяльність державних установ та отримали нагоду поринути у світ прав та обов’язків. На конкурсних етапах учасників чекали цікаві завдання, які допоможуть навчитися практичним навичкам: складати різноманітні заяви, за допомогою он-лайн сервісів Міністерства юстиції України, надавати долікарську допомогу, виготовляти патріотичну символіку та інше. Вихованці навчальних закладів продемонстрували свої таланти у творчих конкурсах та проявили кмітливість в інтелектуальних завданнях. Група 165  з професії: "Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення" разом з майстром виробничого навчання Пузиною Сергієм Вікторовичем зайняли 4 місце в цій грі.

Немає коментарів:

Дописати коментар